Kyltekniker

Till Projektteam AB söker vi nu en duktig värmepump- och kyltekniker.

Vår kund är specialiserad på energilösningar och VVS där också service och montage av Värmepumpar och Kyla ingår. Vi har också utvecklat en Eco Module som kommer att öka vårt behov av certifierad kompetens.

I rollen som kyltekniker kommer du att utföra kyltekniskt arbete, med stort fokus på service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av installationer, underhåll och tillsyn på mindre och medelstora värmepumps och kylanläggningar. Vi kräver att du har erfarenhet av att arbeta nära kunder och är servicefokuserad. Att du är självgående ser vi som ett absolut krav och att arbetet bedrivs i enlighet med gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Din profil

Du som söker denna tjänst har gymnasieutbildning inom el/teknisk inriktning, drift och underhåll eller motsvarande värmepumps och köldmedia utbildning. Du ser dig själv som en social person med servicekänsla och engagemang för arbetet. Du har god administrativ kompetens samt god organisatorisk förmåga. Du måste ha B körkort samt godkänt certifikat för kyl- och värmepumpanläggningar där köldmediet är CFC, HCFC eller HFC. Certifieringen ska ge behörighet för kylarbeten som omfattas av köldmedieförordningen och gällande EU-förordningar. Du är alltså en certifierad montör (Kat 1, Kat 2).

Tillsättning: Senast september 2016

Anställning: Tillsvidareanställning

Lön: Enligt kollektivavtal eller efter överenskommelse

För mer information kontakta Juha Karppinen på tel 0586-728281 eller mobil 070-539 99 70 alternativt skicka ett mail till juha@projektteam.se.

Vi kommer att tillsätta denna tjänst så fort som möjligt så sök gärna redan idag!