Säljchef

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en säljare till Projektteam AB i Karlskoga.

Projektteam AB är ett företag med planerade tillväxtplaner. Företaget är etablerat inom VVS och avancerad rörsvetsning i Sverige och Norge. Under senare år har också större Värmepump- och Fjärrvärmeuppdrag ökat. Företaget har också utvecklat en Eco Module med sin bas i Värmepumpsteknik som vi bedömer har en stor marknadspotential. Denna tjänst innebär ett stort försäljningsansvar där du kommer att få träffa kunder, upprätta avtal, sondera marknaden för nya produkter både på mässor och hos våra kunder. Då företaget inte har en etablerad säljorganisation idag innebär tjänsten att ansvara som Försäljningsansvarig för samtliga företagets produkter. Tjänsten innebär också att utveckla företagets etablering framförallt i Mellansverige men också bevaka den tidigare så viktiga Norgemarknaden. Tjänsten utgår från Karlskoga och innefattar 3-4 resdagar per vecka.

Din profil

Du ska ha försäljningserfarenhet B2B och du får gärna ha arbetat med tekniska lösningar inom något av våra produktområden tidigare. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Körkort B är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av att utveckla marknader, gärna inom energilösningar. Som person är du utåtriktad och en drivande person som har ett stort intresse för försäljning och har du något intresse för tekniska lösningar uppskattar vi det..

Start: enligt överenskommelse.

Arbetsplats: Projektteam AB i Karlskoga.

Arbetstid/omfattning: Heltid.

Lön: enligt överenskommelse.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Vid frågor runt tjänsten kontakta:

Juha Karppinen VD Tel: 0586-728281 eller mobil 070-539 99 70 alternativt skicka ett mail till juha@projektteam.se.